**ساقیا آمدن عید مبارک بادت**

دانش آموزان دوست داشتنی ام ، اولیای محترم ، همکاران گرامی ام ، اساتید ارجمندم ، فارغ التحصیلان عزیزم و در یک کلام خانواده دوست داشتنی ، محترم ، گرامی ، ارجمند و عزیز مهرآیین ، نوروز برشما خانواده فرهیخته مبارک ، جوانه زدن و شکوفه دادن مختص نوروز و فصل بهار نیست ؛ من هر روز جوانه های امید را در این خانواده ی مهربان مشاهده می کنم . آنگاه که پیشرفت دانش آموزان را رصد می کنم ، آنگاه که اجرای بی نظیر هنری دانش آموزان را می بینم ، آنگاه که ارایه های علمی دانش آموزان را بررسی می کنم. آنگاه که فایل های پژوهشی دانش آموزان را برایم ارسال می کنند، آنگاه که پیام های رضایت ، تشکر ، قدردانی و نقدهای شما را دریافت می کنم ، آنگاه که نتایج مسابقات و آزمون های شما به دستم می رسد، آنگاه که رتبه های افتخار آور مهرآیین در سطح منطقه ، شهر ، استان و کشور اعلام می شود ؛ در تمام این اتفاقات شکوفه زدن ها و جوانه زدن ها و بهارشدن ها را احساس می کنم . هم در درون خسته ی خود خودم، هم در وجود تک تک شما اعضای خانواده ی مهربان مهرآیین.

ما در مهرآیین همواره درفصل بهار زندگی می کنیم. ما در مهرآیین و در کنار هم بهارهای خوشی و زمستان های ناخوشی را سپری کرده ایم و فصل های بیشتری را خواهیم گذراند و هراتفاقی بیفتد، تجربه ی زندگی را با هم ادامه خواهیم داد. در این سالی که گذشت خیلی چیزها ارزش خود را از دست داد و معنی زندگی از زیر خاک فرسودگی جوانه زد؛

در این سالی که گذشت تمام اتفاق های بد ، مانند واگن های قطار پشت هم از روی زندگی ما رد شدند و فهمیدیم که بودنمان و ماندنمان خیلی هم قطعی نیست … پس بیایید ریسک کنیم ، بدویم ، زمین بخوریم ، گریه کنیم ، سفر برویم ، گم بشویم ، کتاب بخوانیم ، فیلم ببینیم ، غذای متفاوت بپزیم  ، موزیک گوش کنیم ، با صدای بلند آواز بخوانیم ، دوستان جدید پیدا کنیم .

راحت باشیم ، سخت نگیریم ، مشت بخوریم ، جریمه شویم ، بخندیم اما زندگی کنیم ، اما غشق بورزیم و باهم و برای هم زتدگی کنیم . مهرآیین مفتخر است که سال 1399 را به رغم همه ی مشکلات و سختی ها ، با پویایی و نشاط علمی و فرهنگی پشت سرگذاشته و با امید دو چندان چشم به افق روشن 1400 دوخته است . بهار آمده است و خوشبختی نیز خواهد آمد؛ صبور باشیم ؛ زندگی زیباتر خواهد شد…

سلامتی ، شادی  ، آرامش ، دل خوش و موفقیت برای شما آرزو می کنم .

دوستدارشما  – سید مهدی آل هاشمی

((جشن پایان سال در مهرآیین))