خانهپیش ثبت نامارسال مدارک
فرم ارسال مدارک دانش آموزان ثبت نام جدید

با توجه به ضرورت ارسال مدارک مورد نیاز برای ثبت نام دانش آموزان، از شما درخواست می شود از طریق فرم زیر مدارک مورد نیاز ارسال گردد.

تذکر : حجم هر فایل ارسالی باید کمتر از 500 کیلوبایت بوده و فرمت های jpg-png-bmp-gif قابل قبول می باشد.

مشخصات دانش آموز

نام دانش آموز (*)

نام دانش آموز را بطور صحیح و فارسی وارد کنید.
نام خانوادگی دانش آموز (*)

نام خانوادگی دانش آموز را بطور صحیح و فارسی وارد کنید.
کد ملی (*)

کد ملی ۱۰ رقمی را بدون وارد کردن خط تیره وارد کنید. مثلا :0012345678 کد ملی ۱۰ رقمی را بدون وارد کردن خط تیره وارد کنید. مثلا :0012345678
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در پایه (*)

مقطع ثبت نام را انتخاب کنید.
ارسال فایل تصویر پرسنلی دانش آموز (*)

لطفا فایل مربوط به تصویر دانش آموز را با حجم کمتر از 500 کیلوبایت ارسال نمایید.
ارسال فایل تصویر شناسنامه دانش آموز (*)

لطفا فایل تصویری مربوط به شناسنامه دانش آموز را با حجم کمتر از 500 کیلوبایت ارسال نمایید.
ارسال فایل تصویر شناسنامه مادر دانش آموز (*)

لطفا تصویری مربوط به شناسنامه مادر دانش آموز را با حجم کمتر از 500 کیلوبایت ارسال نمایید.
ارسال فایل تصویر شناسنامه پدر دانش آموز (*)

لطفا تصویری مربوط به شناسنامه پدر دانش آموز را با حجم کمتر از 500 کیلوبایت ارسال نمایید.
ارسال فایل تصویر کارت واکسن دانش آموز (*)

لطفا فایل مربوط به کارت واکسن دانش آموز را با حجم کمتر از 500 کیلوبایت ارسال نمایید.
تلفن تماس (*)

لطفا تلفن تماس را یا ذکر پیش شماره وارد نمایید. مثلا 02112345678 و یا 09121234567
آدرس ایمیل یکی از اولیا

آدرس ایمیل خود را به صورت صحیح وارد نمایید.
کد امنیتی و کد رهگیری
  کد جدید
تصویر امنیتی اشتباه وارد شده است. دقت کنید کیبورد شما در حالت انگلیسی باشد. این عدد ۶ رقمی همان کد رهگیری شما می‌باشد لذا آنرا جایی یادداشت نمایید.دقت کنید کیبورد شما در حالت انگلیسی باشد.
دکمه ثبت ارسال

آدرس: خیابان ولیعصر، خیابان عارف نسب، خیابان توتونچی، خیابان تختی، بعد از تختی پانزدهم، پلاک 33 و 35