خانهفوق برنامهفعالیتهای پرورشیکتابخانه و کتابخوانی

کتابخانه و کتابخوانی

کتابخانه مدرسه مهرآیین متشکل از کتابهای متنوع است که شامل کتب قصه ، آموزشی ، ادبی ، مذهبی و علمی است . که تمام رده های سنی را شامل می شود . این لینک در نظر دارد تا به دانش آموزان و خانواده های گرامی کتابهایی که می توانند مفید باشند را معرفی کند . از دانش آموزان و همچنین والدین می خواهیم که ما را در بهتر شدن و پویایی این سایت و محیط کتابخانه یاری نمایند .

آئین نامه کتابخانه

1- مراجعه به کتابخانه در روزهای مخصوص هر پایه امکان پذیر است .

2- دانش آموزان می توانند کتابها را در هر جلسه امانت گیرند .

3- به ازای تأخیر در برگرداندن کتاب فقط تا یک هفته امانت داده می شود .

4- استفاده از کتابهای مرجع فقط در محیط کتابخانه امکان پذیر می باشد .

معرفی کتاب توسط دانش آموزان

از دانش آموزان می خواهیم بهترین و جالب ترین کتابی را که در طول هفته می خوانند سه شنبه هر هفته برای ما در سایت مدرسه بفرستند در

آدرس: خیابان ولیعصر، خیابان عارف نسب، خیابان توتونچی، خیابان تختی، بعد از تختی پانزدهم، پلاک 33 و 35