خانهفوق برنامهفعالیتهای آموزشیکلاس‌های پیشرفته

کلاس های پیشرفته

انگیزش دانش آموزان و عملکرد خوب آن ها در پاسخ دهی به مفاهیم درسی موجب می شود که در سطحی فراتر از کتاب درسی با توجه به توانمندی دانش آموزان به آن ها آموزش داده شود.

در این خصوص معلمان خود را ملزم و متعهد می دانند که دانش آموزان را به سطح استاندارد مشخصی از پیشرفت تحصیلی برسانند.

با توجه به اهمیت بنیادین دروس ادبیات ، ریاضی و علوم این کلاس ها برای دانش آموزان به صورت پیشرفته نیز برگزار می گردد تا علاوه بر بالا رفتن سطح علمی دانش آموزان انگیزه و علاقه نیز در آن ها ایجاد گردد.

ریاضیات

• در پایه چهارم ریاضی پایه و پیشرفته توسط خانم ؟؟ تدریس می شود . حوضه های کاری ایشان پایه کتاب ریاضی (اصلی) و در ریاضی پیشرفته کتاب اندیشمند ( ریاضیات پایه چهارم ابتدایی تیزهوشان ) که شامل درسنامه ، مثالهای حل شده و 700 سوال چهار گزینه ای به همراه پاسخ تشریحی می باشد.
  • پایه پنجم : در این پایه نیز ریاضی پایه (اصلی) توسط خانم ؟؟ تدریس می شود. حوضه های کاری ایشان : کتاب درسی ( اصلی ) ، کتاب گل واژه و درس آزمون های مبتکران می باشد. ریاضی پیشرفته در پایه پنجم توسط خانم ؟؟ تدریس می شود و مبنای کار ایشان درس آزمون تیزهوشان مبتکران به همراه کاربرگ هایی برگرفته از مبتکران ، واله ، کانگورو ، تیمز و ... می باشد.
  • پایه ششم : کتاب درسی ( اصلی ) + کتاب اکمل و ریاضی پیشرفته : کاربرگ هندسه برتر و ریاضی برتر

علوم تجربی

• پایه چهارم : کتاب کار و تمرین مرآت توسط خانم ؟؟ تدریس می شود .
  • پایه پنجم : کتاب مبتکران از مجموعه رشادت توسط خانم ؟؟ تدریس می شود .
  • پایه ششم : کتاب علوم جامع فرزانگان توسط آقای ؟؟ تدریس می شود .

ادبیات فارسی

• پایه چهارم : جزوه خانم ؟؟ توسط ایشان تدریس می شود .
  • پایه پنجم : فارسی تیزهوشان از سری کتاب های کروکودیل نشر الگو توسط خانم ؟؟  تدریس می شود .
  • پایه ششم : فارسی تیزهوشان از سری کتاب های کروکودیل نشر الگو توسط خانم ؟؟ تدریس می شود .