خانهفوق برنامهفعالیتهای آموزشیرایانه

به نام خالق مهربانی ها
برنامه کامل دپارتمان کامپیوتر دبستان دخترانه مهرآیین

پیش دبستان :

در پایه پیش دبستانی در سال تحصیلی 1395-1394 در جلساتی که در بخش IT مدرسه مهرآیین برگزار نمودیم ، بنا را بر آشنایی دانش آموزان در این پایه با دو سخت افزار مهم و کاربردی Mouse و Keyboard گذاشته ایم . در این پایه برای آشنایی و تمرین مهارت استفاده با Mouse کار با نرم افزار رسم و نقاشی PAINT خواهد بود . مهارت کار با صفحه کلید در این پایه به آنها کمک میکند که بتوانند دست را با صفحه کلید هماهنگ کنند و عملکرد و جای دگمه های Keyboard را آموزش ببینند، برای این کار تمرین و استفاده ابتدایی از نرم افزار word در نظر گرفته شده است. دانش آموزان با کمک این دو نرم افزار علاوه بر افزایش مهارت استفاده از آنها با محیط سیستم عامل Windows و دستورات آن آشنا می شوند.

پایه اول :

در پایه ی اول ابتدا باید یادآوری پیش دبستان را شروع نماییم تا مهارت های لازم را تکرار نمایند ، زیرا مهارت های ابتدایی در کامپیوتر باید به خوبی برای دانش آموزان نقش ببندد تا این مهارت در سنین بالاتر برای دانش آموزان مشکلی ایجاد ننماید .در این پایه نیز ابتدا با نرم افزار Paint شروع خواهد شد و تمرین استفاده از Mouse را انجام می دهند ، سپس Word را در سحطح کیفی بالاتری نسبت به پایه پیش دبستان دنبال خواهیم کرد ، از قبیل مفهوم فونت در واژه پرداز ها ، تغییر فونت در واژه پرداز ها ، رنگ فونت و ضخامت آنها . دانش آموزان ضمن کسب مهارت های این دو نرم افزار با محیط Windows به عنوان پر کاربردترین سیستم عامل آشنا می شوند.

پایه دوم :

در این پایه مبانی کامپیوتر و Windows سطح 1 و همچنین نرم افزار word مقدماتی تدریس خواهد شد.
لازم است دانش آموزان در این پایه بتوانند از کامپیوتر برای ارائه پروژه های خود استفاده کنند، به همین دلیل استفاده از Flash Memory را می آموزند.

پایه سوم :

در پایه سوم در شروع سال تحصیلی ابتدا یادآوری در سطح یک را آغاز می نماییم و به مرور مهارت های قبلی میپردازیم ، بعد از یادآوری های جامع ، واژه پرداز Word را به صورت پیشرفته تر دنبال خواهیم کرد . مهارت هایی که در این واژه پرداز آموزش خواهیم کرد ، shape , Table, Picture ، طراحی صفحه ، استفاده از کلید های کاربردی و ترکیبی را فرا خواهند گرفت .
در این پایه اینترنت را در سطح اول آموزش خواهیم داد ، مفاهیم مرور گر ، عملکرد مرورگز و انواع آن
در ترم دوم در این پایه نرم افزار کاربردی PPT یا Power Point را در حد مقدماتی آموزش خواهیم داد .

پایه چهارم :

در شروع سال تحصیلی دروس کامپیوترسال قبل را یادآوری خواهیم کرد، در ادامه مبحث مقدماتی از مبانی کامپیوتر را شروع مینماییم ، Windows در سطح دو را آموزش خواهیم داد ، در واقع Windows پیشرفته را با مهارت خوبی فرا خواهیم گرفت ، نصب برنامه ، حذف برنامه از جمله موارد ویندوز پیشرفته می باشد . ایجاد یک حساب کاربری یا ایمیل را برای دانش آموزان در این پایه آموزش خواهیم داشت . در این پایه همچنین نرم افزار Power Point به طور کامل تدریس خواهد شد.
پایه پنجم :
مبانی پیشرفته در پایه پنجم به صورت استاندارد بنیاد ICDL ایران انجام خواهد شد . در این پایه علاوه بر آموزش پیشرفته تک تک سخت افزار های کامپیوتر به فروشگاه عکس یا همان PHOTOSHOP خواهیم پرداخت .
در پایه پنجم دانش آموزان به خوبی مهارت های لازم را در فتوشاپ و مبانی پیشرفته فرا خواهند گرفت ، همچنین ترکیب عکس ها و تصاویر . ویدئو را با نرم افزار PRO show Gold فرا خواهیم گرفت .

پایه ششم :

در این پایه با توجه به اینکه در سالهای گذشته مهارت های لازم را آموزش دیده اند بحث و آموزش را به سمت کار عملی بیشتر و پژوهش محوری پیش خواهیم برد ، با این کار دانش آموزان دقیقا درگیر کار عملی با کامپیوتر خواهند شد ، در این قسمت دانش آموز می تواند خود را به خوبی سنجیده و مهارت خود را آزمایش نماید . دانش آموزانی که بتوانند مهارت لازم را در این مقطع کسب نمایند ، به خوبی در پایه های بالاتر مسلط خواهند بود ، دپارتمان IT مهر آیین از شما اولیای محترم این خواهش را دارد که ایجاد انگیزه در دانش آموزان را جدی بگیرند تا بتوانند مهارت های لازم را به خوبی فراگیرند .
در پایه ششم ساخت وبلاگ و ایمیل را به همراه EXCEL مقدماتی آموزش خواهیم داد .

دپارتمان IT مهر آیین